דג מרוקאי פיקנטי. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
דג מרוקאי פיקנטי. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

פילטים של דג מושט, מבושלים ברוטב עגבניות ופלפלים עשיר וסמיך. מנה פיקנטית מהמטבח המרוקאי שנהוג לאכול בערב שבת.

תכולת מנה:

180- 200 גרם פילה מושט, לפני בישול, ברוטב.

אפשרויות לשינויים:

ניתן להזמין את המנה חריפה, פיקנטית, ללא פלפל חריף וללא כוסברה.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דג מושט, פלפל אדום, עגבניות, פלפל חריף, שום, כוסברה טרייה, לימון כבוש, שמן חמניות, כמון, זרעי כוסברה, פפריקה מתוקה, פלפל שחור טחון ומלח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך 2 דקות למנה. לכל מנה נוספת לחמם דקה נוספת. בבישול, להביא לרתיחה בסיר או במחבת, להוריד לאש נמוכה ולבשל מכוסה למשך 5-6 דקות.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר, עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר בהפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20168