גלילות תפו"א/ חציל במילוי פטריות וגבינת כבשים
זמין למחר
גלילות תפו"א/ חציל במילוי פטריות וגבינת כבשים
זמין למחר
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

מנה קלילה ומעודנת בטעמה של דפי חציל/ תפו"א במילוי פטריות שמפיניון, גבינת כבשים, שקדים קלויים, בצל,זעתר ופטרוזיליה, במעטפת ביצה. מתאימה כפתיח לארוחה וכארוחת ביניים קלה. מתאימה כמנה חמה ומנה קרה (טמפרטורת החדר).
הכמות המומלצת כחלק מארוחה מלאה או כארוחת ביניים קלה היא 2 גלילות.

תכולת מנה:

1 יחידה

כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פטריות שמפיניון, גבינת כבשים, חציל/ תפו"א, בצל, זעתר, פטרוזיליה, פלפל שחור טחון, אגוז מוסקט, מלח, קמח וביצה.

הוראות חימום והגשה:

לחמם במיקרו למשך דקה ליחידה, דקה וחצי ל 2-3 יחידות או בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 6-7 דקות. ניתן לאכול קר (בטמפרטורת החדר).

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 3 ימים.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

23868