אפונה בתיבול עדין. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
אפונה בתיבול עדין. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

אפונה מבושלת עם בצל ושום, בתיבול עדין. חביבה גם על ילדים.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אפונה, בצל, שום, בהרט, פלפל שחור טחון, קורטוב אגוז מוסקט ומלח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך דקה וחצי לחצי ליטר, 2 וחצי דקות לליטר. בבישול יש להביא לרתיחה, להוריד לאש נמוכה ולחמם במשך 6 דקות, מכוסה.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר בהפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20176