דג פילה לברק אפוי בתנור, מושרה במרינדת חרדל דיז'ון ולימון ללילה שלם.
מצופה בתערובת אגוזי מלך, שקדים מולבנים ופנקו (פירורי לחם יפנים).
מתאים לצלחת הבריאה לפי שפית המזון הבריא ויועצת התזונה, שלי לרון אברהם - להסבר נוסף לחצו כאן
# ללא סוכר # דל נתרן # דל פחמימות # מחזק אחרי לידה # מתאים להנקה
כ-160 גר'


פילה לברק, חרדל דיז'ון, לימון, שמן זית, אגוזי מלך, שקדים מולבנים, פנקו, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-7 דקות או לחמם במיקרוגל למספר דקות (תלוי במיקרוגל)
יש לאחסן במקרר כשלושה ימים. ניתן להקפיא את המנה
אחת המנות הטעימות
פאולינה ז. | 02.12.2020נפלא
לידיה כ. | 24.11.2020מנה מושלמת. מזמינים אותה כל פעם.
Mik S. | 21.10.2020מנה מצויינת. כולם אהבו
סיגל ב. | 17.10.2020טרי ונראה טוב אבל מתובל מידי
חגית י. | 04.09.2020מנה טעימה מאוד, ציפוי עשוי מאגוזים מעולה
Inga K. | 05.08.2020מיוחד מאד
Sigalit Z. | 24.07.2020טעים ומתובל טוב, קצת פחות אהבתי את העור, טיפה צמיגי
Yo'av G. | 16.06.2020הציפוי טעים. בעלי אהב את הדג, אני פחות.
אניצה ש. | 16.05.2020כרגיל טוב מאוד.
עמוס ק. | 10.04.2020מעולה
עמוס ק. | 17.09.2019מעולה. מעדן. טיפה מלוח לטעמי.
עמוס ק. | 06.09.2019היה נחמד אם המנה היתה מגיעה חמה , הקירור הפך את המרקם למעט סמרטוטי
אנונימי | 20.01.2019הציפוי היה עשוי מדי
שוש ל. | 02.10.2018