תיאור המנה:
עלי סיגר במילוי בשר טחון פיקנטי - מטוגן / אפוי לבחירה
המתאבן המרוקאי הקלאסי! מנת צד מושלמת לכל ארוחה ...
מוגש לצד טחינה

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עלי סיגר, בשר בקר, שומן, בצל, שום, אריסה מרוקאית, תבלינים ושמן.
הוראות חימום והגשה:
חימום קצר בתנור על 180 מעלות 4-5 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
4-5 ימים בקירור
מילוי משעמם
לימור ר. | 20.03.2022לסיגרים היה ריח של שמן שרוף
אנונימי | 28.09.2021מעולה, סיגרים גדולים וטעימים
Ortal C. | 29.07.2021סיגרים מעולים! מומלץ מראש להזמין מנה כפולה
Katerina M. | 24.01.2021