סיגרים מרוקאים - אפוי / מטוגן
סיגרים מרוקאים - אפוי / מטוגן
דניאל מלכה

דניאל מלכה

על המטבח שלי:
כשאבי היה מבשל, ריח האוכל המרוקאי, הפיקנטי היה מתפשט בבית ואני הייתי יושב על השיש וצופה בו בשקיקה.
כך ספגתי את יסודות הבישול הבסיסי, השורשי - דרך הבית, ועם השנים למדתי בארץ ובחו"ל...

קראו עוד »

ימי המשלוח תלויים בישוב אליו המשלוח

עוד מהמטבח של דניאל מלכה »

תיאור המנה:

עלי סיגר במילוי בשר טחון פיקנטי - מטוגן / אפוי לבחירה
המתאבן המרוקאי הקלאסי! 
מנת צד מושלמת לכל ארוחה ... 
מוגש לצד טחינה

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עלי סיגר, בשר בקר, שומן, בצל, שום, אריסה מרוקאית, תבלינים ושמן.

הוראות חימום והגשה:

חימום קצר בתנור על 180 מעלות 4-5 דקות

הוראות אחסון והקפאה:

4-5 ימים בקירור

מנות נוספות מהמטבח של דניאל מלכה:

חוות דעת לקוחות

לימור ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 2

מילוי משעמם

לימור ר. | 20.03.2022
צעירה ה.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 3

לסיגרים היה ריח של שמן שרוף

אנונימי | 28.09.2021
Ortal C.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה, סיגרים גדולים וטעימים

Ortal C. | 29.07.2021
Katerina M.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

סיגרים מעולים! מומלץ מראש להזמין מנה כפולה

Katerina M. | 24.01.2021
24479