תיאור המנה:
כרובית שלמה, צלויה בחום גבוה ועטופה בהמון אהבה, ומעט שמן ומלח

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
כרובית בינונית, שמן זית, מלח ים אטלנטי
הוראות חימום והגשה:
ניתן לאכול קר, או לחמם קלות בתנור
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור עד שבוע במקרר
הכרובית בחלק מהמקומות שלה הייתה מלוחה מדי והייתה גם מאוד קטנה
אנה ו. | 01.05.2022כרובית נהדרת, נאמן למקור ההשראה
אורי כ. | 29.03.2022טעים מאוד, כדאי להגיש עם רוטב כלשהו
איריס י. | 02.01.2022מעולה!
אבלין א. | 22.06.2021לטעמנו צריך לשפר את התיבול. מידת העשיה הייתה טובה
אנונימי | 19.06.2021מלוח...
אנונימי | 01.06.2021טעים מאוד
הילה פ. | 28.05.2021טעים אבל מאד מלוח
yonatan g. | 05.05.2021יותר מידי מלח.
גלעד ט. | 09.03.2021מעולה ממש, טעים, מתובל טוב, במרקם הנכון.
הילה פ. | 07.03.2021