קדרת עוף עם ירקות שורש של העונה
זמין למחרתיים
קדרת עוף עם ירקות שורש של העונה
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
5 מדרגים 0
CarmeLin

CarmeLin

על המטבח שלנו: אנחנו כרמל ולין, בעל ואישה, טבח (לשעבר) ועיתונאית אוכל. כרמל עבד אצל השפים הכי הכי ובילה עשור במטבחים של המסעדות הנחשבות בארץ ולין עם פז״ם של עשור בעיתונות כתבה 5 שנים במדור האוכל של...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של CarmeLin »

תיאור המנה:

מנה סופר מנחמת של ירכי/שוקי עוף שהבשר שלהם מתפרק מהעצם. אנחנו מבשלים את התבשיל כ-3 שעות עד שכל הטעמים מתחברים יחד והרוטב מסמיך, אבל את הירקות מוסיפים בשלב מאוחר יותר, חתוכים גס, כדי שלא יתפרקו בבישול הארוך.

תכולת מנה:

מנה אחת מכילה ירך/2 שוקיים עם רוטב וירקות שורש.

אפשרויות לשינויים:

אפשר להוריד/להחליף כל ירק מהרשימה שאתם לא אוהבים.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

ירכי/שוקי עוף נקיים מעור, בצל, שום, כורכום, פפריקה, עלי דפנה, פלפל אנגלי, בירה או יין, תפוחי אדמה, גזר, שורש כוסברה, שורש פטרוזיליה ובחורף גם ארטישוק ירושלמי או לפת.

הוראות חימום והגשה:

אפשר לחמם במיקרו ומומלץ להוסיף צרור פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר בקופסא סגורה.

מנות נוספות מהמטבח של CarmeLin:

27828