פרפדלה/פטוצ׳יני עם קישואים וגבינת פטה ברוטב לימוני - חדש! תפריט קיץ
זמין למחרתיים
פרפדלה/פטוצ׳יני עם קישואים וגבינת פטה ברוטב לימוני - חדש! תפריט קיץ
זמין למחרתיים
CarmeLin

CarmeLin

על המטבח שלנו: אנחנו כרמל ולין, בעל ואישה, טבח (לשעבר) ועיתונאית אוכל. כרמל עבד אצל השפים הכי הכי ובילה עשור במטבחים של המסעדות הנחשבות בארץ ולין עם פז״ם של עשור בעיתונות כתבה 5 שנים במדור האוכל של...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של CarmeLin »

תיאור המנה:

מנה עיקרית קיצית צמחונית עם רוטב עדין בעל טעם חמצמץ, מנת הפסטה המושלת ״למבוגרים״. ממש כמו במסעדה איטלקית, מפגש הין איטליה האלגנטית לקיץ הלוהט של ישראל.

תכולת מנה:

חצי ליטר יספיק כמנה עיקרית לאדם אחד

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פרפדלה/פטוצ׳יני עם קישואים או זוקיני, שום, גרידת לימון, שמן זית וגבינת פטה

הוראות חימום והגשה:

אפשר לחמם במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של CarmeLin:

חוות דעת לקוחות

יהל ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

פסטה מעולה, מרעננת ממש ומתובלת היטב

אנונימי | 06.06.2021
30167