גראטן תפוחי אדמה עם פטריות
זמין למחרתיים
גראטן תפוחי אדמה עם פטריות
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
3 מדרגים 0
CarmeLin

CarmeLin

על המטבח שלנו: אנחנו כרמל ולין, בעל ואישה, טבח (לשעבר) ועיתונאית אוכל. כרמל עבד אצל השפים הכי הכי ובילה עשור במטבחים של המסעדות הנחשבות בארץ ולין עם פז״ם של עשור בעיתונות כתבה 5 שנים במדור האוכל של...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של CarmeLin »

תיאור המנה:

המון שכבות של תפוחי אדמה פרוסים לעיגולים ומסודרים אחד על השניה. בין השכבות אנחנו שמים פטריות שמפיניון פרוסות, בצל וגבינה (פרמז׳ן או מוצרלה, ספרו לנו מה אתם מעדיפים). אחרי הסידור אופים בתנור עם רוטב שמנת מתובל באגוז מוסקט ושום.
ניתן להזמין את המנה החל מ-9.5

תכולת מנה:

תבנית 18 מספיקה לכ-4 סועדים.
תבנית 22/24 מספיקה ל-6-8 סועדים.

אפשרויות לשינויים:

אפשר לוותר על הפטריות והבצל אם לא אוהבים או על שום ברוטב שמנת.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפו״א, שמנת לבישול, חלב, חמאה, פטריות שמפיניון, בצל, שום, אגוז מוסקט וגבינה.

הוראות חימום והגשה:

אפשר לחמם במיקרו ומומלץ להגיש לצד סלט רענן.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר בקופסא סגורה.

מנות נוספות מהמטבח של CarmeLin:

27801