פילה סול בטמפורה
זמין למחרתיים
פילה סול בטמפורה
זמין למחרתיים
חדש ביאמי! המטבח של בן

חדש ביאמי! המטבח של בן

על המטבח שלי: אני בן, מהנדס תעו"נ שפרש אחרי 43 שנות קרירה עשירה.
אוכל, ריחות וטעמים מופיעים אצלי כבר בגיל שנתיים, אליהם נחשפתי ב"מרתף בלפור" המפורסם בחיפה של שנות ה-50. סבי ז"ל הקים את המקום...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! המטבח של בן »

תיאור המנה:

נתח פילה סול מצופה בטמפורה ומטוגן בשמן עמוק

תכולת מנה:

פילה במשקל של 160-180 גרם .

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פילה סול, שמן זית, לימון, שום,טמפורה, תבלינים

הוראות חימום והגשה:

לחמם לחום מתאים בכל האמצעים

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן לשמור בקירור למשך מספר ימים

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! המטבח של בן:

28434