פום אנה - "עוגת" תפוחי אדמה ושקדים
זמין למחרתיים
פום אנה - "עוגת" תפוחי אדמה ושקדים
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
4 מדרגים 0
המטבח הבריא של רועי

המטבח הבריא של רועי

המטבח שלי: אני רועי, עזבתי את מקצוע עריכת הדין כדי לעשות את מה שאני אוהב ויודע לעשות הכי טוב - להכין אוכל בריא, מזין וטעים. הקירבה שלי לשוק הכרמל ולשוק לוינסקי מאפשרת לי להביא אליכם הביתה מנות...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המטבח הבריא של רועי »

תיאור המנה:

אחת המנות הקלאסיות מהמטבח הצרפתי - פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה נערמות אחת על גבי השנייה, משוחות בשמן זית (במקום חמאה במנה המסורתית), מתובלות בטימין, שקדים, מלח ים אטלנטי ופלפל שחור, ואז נצלות בתנור עד השחמה וקבלת מרקם שנימוח בפה.

מתאים גם לאירוח.

טוב לדעת: טימין מקובל ברפואה העממית כתרופה לשיעול, לחום ולהצטננות. 

תכולת מנה:

תבנית 20/30 המתאימה לכ-4 סועדים (מכיל 1.2 ק"ג תפו"א).

אפשרויות לשינויים:

אפשר בלי שקדים.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
מרכיבים עיקריים:

תפוח אדמה, שמן זית, שקדים, טימין, מלח ים אטלנטי ופלפל שחור.

הוראות חימום והגשה:

ניתן לאכול קר או חם (תנור).

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המטבח הבריא של רועי:

14905