סלט עדשים שחורות בארומה תפוזית - מתכון חדש
זמין תוך 5 ימים
סלט עדשים שחורות בארומה תפוזית - מתכון חדש
זמין תוך 5 ימים
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
המטבח הבריא של רועי

המטבח הבריא של רועי

המטבח שלי: אני רועי, עזבתי את מקצוע עריכת הדין כדי לעשות את מה שאני אוהב ויודע לעשות הכי טוב - להכין אוכל בריא, מזין וטעים. הקירבה שלי לשוק הכרמל ולשוק לוינסקי מאפשרת לי להביא אליכם הביתה מנות...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המטבח הבריא של רועי »

תיאור המנה:

סלט עשיר ומזין שנותן כבוד לקוויאר של הטבע – עדשים שחורות – עם טוויסט מעניין של מישמש אוזבקי ורוטב ויניגרט תפוזי המעניק מתיקות הדרית כנגד המרירות העדינה של עלי הרוקט והצנוניות.

טוב לדעת: אנטוציאנין - הפיגמנט האחראי על הצבע השחור של העדשים השחורות - נחשב לנוגד חמצון עוצמתי במיוחד, המאט תהליכי הזדקנות ומגן בפני רעלנים שונים.

תכולת מנה:

ליטר סלט + רוטב ויניגרט + אגוזי פקאן.

מרכיבים עיקריים:

עדשים שחורות, בורגול, עלי רוקט, צנוניות, בצל סגול, משמש אוזבקי, תפוזים, שמן זית, ג'ינג'ר ומלח הימאליה ורוד.

הוראות חימום והגשה:

לערבב עם רוטב הויניגרט ואגוזי הפקאן לפי הכמות הרצויה.
להגיש קר / בטמפרטורת החדר.

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר - מומלץ כשלא מעורבב עם הרוטב.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המטבח הבריא של רועי:

14797