פפדם
זמין למחרתיים
פפדם
זמין למחרתיים
ג'וטי מבשלת

ג'וטי מבשלת

על המטבח שלי: עליתי לארץ מהודו בגיל 20, שם גדלתי על אוכל הודי - האוכל הכי טעים ובריא בעולם! היתה לי מסעדה כמה שנים בחיפה ובמטבח שלי אני משחזרת את הטעמים מבית אמא, בית צפון הודי כפרי, מוקף בטבע...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ג'וטי מבשלת »

תיאור המנה:

קרקר פריך מקמח עדשים, מעט חריף, לפורר מעל האוכל או כאפריטיף

תכולת מנה:

שתי יחידות פפדם

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש מטוגן או על מחבת ללא שמן

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
מרכיבים עיקריים:

קמח עדשים, תבלינים

ערכים נוספים

ללא גלוטן

הוראות חימום והגשה:

לא ניתן לחמם

הוראות אחסון והקפאה:

לא ניתן לשמור בקירור

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של ג'וטי מבשלת:

14415