פאלק סלק
זמין למחר
טבעונים אוכלים יאמי
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו

ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו

על המטבח שלי: עליתי לארץ מהודו בגיל 20, שם גדלתי על אוכל הודי - האוכל הכי טעים ובריא בעולם! במטבח שלי אני משחזרת את הטעמים מבית אמא, בית צפון הודי כפרי, מוקף בטבע ובמרכיבים טריים, ומשלבת אותו...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו »

תיאור המנה:

קציצות סלק ופשתן קלוי בתבשיל תרד סמיך, גרסה טבעונית לפאלק פניר המוכרת

תכולת מנה:

4 קציצות בחצי ליטר תבשיל.
המנה מגיעה בליווי שני רטבים - טחינה עמבה וצ'אטני חריף ביתי

אפשרויות לשינויים:

ניתן להחליף לרטבים תמרהינדי חמצמץ או רייטה, מטבל יוגורט
תבשיל מעט פיקנטי, אפשר לבקש חריף

יש לציין את הבחירה ב"הערות לבשלן" בעגלת הקניות.
מרכיבים עיקריים:

תרד, סלק, זרעי פשתן, פירות יבשים, חלב קוקוס, קמח חומוס, שום, ג'ינג'ר, בצל, שמן, תבלינים

ערכים נוספים

ללא גלוטן

הוראות חימום והגשה:

מיקרו/על הגז עד לרתיחה וחמש דקות נוספות על להבה נמוכה

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן לקרר/בהקפאה יש לשמור קציצות בנפרד ותבשיל בנפרד

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו:

14359