סמוסה
זמין למחר
טבעונים אוכלים יאמי
1 2 3 4 5
3 מדרגים 0
ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו

ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו

על המטבח שלי: עליתי לארץ מהודו בגיל 20, שם גדלתי על אוכל הודי - האוכל הכי טעים ובריא בעולם! במטבח שלי אני משחזרת את הטעמים מבית אמא, בית צפון הודי כפרי, מוקף בטבע ובמרכיבים טריים, ומשלבת אותו...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו »

תיאור המנה:

מנת אוכל רחוב קלאסית שגומרים עוד לפני שעוזבים את הדוכן - כיסוני בצק ממולאים בתפ"א ואפונה, מטוגנים. חובה להשתמש ברטבים!

תכולת מנה:

2 כיסונים ו-2 רטבים - טחינה עמבה וצ'אטני חריף ביתי

אפשרויות לשינויים:

ניתן להחליף לרטבים תמרהינדי חמצמץ או רייטה, מטבל יוגורט

יש לציין את הבחירה ב"הערות לבשלן" בעגלת הקניות.
מרכיבים עיקריים:

קמח לבן, שמן, תפוחי אדמה, אפונה, זרעי כמון

ערכים נוספים

טבעוני

הוראות חימום והגשה:

תנור חם על כ-180 מעלות לכעשר דקות/טיגון בשמן
ניתן לבקש לקבל אחרי חצי טיגון ולסיים אפייה/טיגון בבית לטובת הטריות

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור בקירור

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו:

14352