דאל כתום
זמין למחר
טבעונים אוכלים יאמי
ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו

ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו

על המטבח שלי: עליתי לארץ מהודו בגיל 20, שם גדלתי על אוכל הודי - האוכל הכי טעים ובריא בעולם! במטבח שלי אני משחזרת את הטעמים מבית אמא, בית צפון הודי כפרי, מוקף בטבע ובמרכיבים טריים, ומשלבת אותו...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו »

תיאור המנה:

דאל (תבשיל עדשים) מעדשים כתומות ועדשים צהובות, סמיך וקרמי, הדאל המוכר והמועדף לרוב.



תכולת מנה:

חצי ליטר תבשיל (גודל של מנה עיקרית מלאה)

אפשרויות לשינויים:

תבשיל מעט פיקנטי, אפשר לבקש חריף

יש לציין את הבחירה ב"הערות לבשלן" בעגלת הקניות.
מרכיבים עיקריים:

עדשים כתומות, עדשים צהובות, עגבניות, בצל, שום, ג'ינג'ר, שמן , תבלינים

ערכים נוספים

ללא גלוטן

הוראות חימום והגשה:

מיקרו/על הגז עד לרתיחה וחמש דקות על אש נמוכה לאחר מכן

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור בקירור. ניתן להקפאה

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של ג'וטי מבשלת - זכרונות מהודו:

סמוסה 25 ₪
1 2 3 4 5
1
פאלק סלק 39 ₪
1 2 3 4 5
1

ביקורות גולשים

נורית ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאד.

נורית ק. | 11.11.2017