רוסטביף - מנת הדגל שלי
זמין למחר
רוסטביף - מנת הדגל שלי
זמין למחר
שלמה מבשל

שלמה מבשל

**מטבח שומר כשרות**
המטבח שלי: המטבח שלי מבוסס על ניסיון רב בבישול מוקפד וטרי של אוכל ירושלמי ואוכל כפרי. כל הרבים שהגיעו לירושלים לאורך ההסטוריה הביאו איתם מגוון מאכלים שהתערבבו באוכל המקומי....

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של שלמה מבשל »

תיאור המנה:

מנה בשרית מתבשילי הבשר החגיגיים והטעימים ביותר, ניתן לבחור בין 3 סוגי נתחים:

שייטל - נתח בעל טעם עז, לא שומני
אנטריקוט - משוייש בפסי שומן דקים 
נתח סינטה - פחות שומני

מצופה בחרדל, סילאן ודבש, רוזמרין וטימין וצלוי בתנור.   


נתח של קילו בשר מתאים כמנה עיקרית ל 6 סועדים.
אני אוהב את הרוסטביף בדרגת בישול מדיום רייר (כשהוא עדיין אדמדם במרכז הנתח ומבושל קצת יותר בקצוות - כמו בתמונה)

תכולת מנה:

המשקל לפני בישול.

אפשרויות לשינויים:

אפשר שאפרוס לפרוסות דקות, כך גם ייקל עליכם לחמם את הבשר.
מידת הצליה: רייר, מדיום רייר, מדיום, וול דאן (נא, נא בינוני, בינוני, עשוי).
אפשר לקבל רוטב מציר בשר בכלי נפרד.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

נתח סינטה או אנטריקוט או שייטל, חרדל, סילן ודבש, עלי רוזמרין וטימין, שום ופלפל שחור גרוס.
שייטל - נתח בעל טעם עז, לא שומני
אנטריקוט - משוייש בפסי שומן דקים
נתח סינטה - פחות שומני

הוראות חימום והגשה:

טעים גם חם או פושר, לחמם במיקרוגל, או אחרי שפורסים במחבת עם טיפה שמן על אש בינונית.

הוראות אחסון והקפאה:

במקר. אפשר להקפיא.

מנות נוספות מהמטבח של שלמה מבשל :

חוות דעת לקוחות

אודליה ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

פשוט מנה מצויינת. ועוד יותר הוסיף שלמה רוטב שהקפיץ את המנה לשמיים

אודליה ל. | 20.04.2015
אורי א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

עשוי בצורה טעימה מאוד, במידה הנכונה, ומטובל פשוט מעולה.

אורי א. | 27.08.2014
4434