מנה בשרית מתבשילי הבשר החגיגיים והטעימים ביותר, ניתן לבחור בין 3 סוגי נתחים:
שייטל - נתח בעל טעם עז, לא שומני
אנטריקוט - משוייש בפסי שומן דקים
נתח סינטה - פחות שומני
מצופה בחרדל, סילאן ודבש, רוזמרין וטימין וצלוי בתנור.
נתח של קילו בשר מתאים כמנה עיקרית ל 6 סועדים.
אני אוהב את הרוסטביף בדרגת בישול מדיום רייר (כשהוא עדיין אדמדם במרכז הנתח ומבושל קצת יותר בקצוות - כמו בתמונה)
המשקל לפני בישול.
אפשר שאפרוס לפרוסות דקות, כך גם ייקל עליכם לחמם את הבשר.
מידת הצליה: רייר, מדיום רייר, מדיום, וול דאן (נא, נא בינוני, בינוני, עשוי).
אפשר לקבל רוטב מציר בשר בכלי נפרד.


נתח סינטה או אנטריקוט או שייטל, חרדל, סילן ודבש, עלי רוזמרין וטימין, שום ופלפל שחור גרוס.
שייטל - נתח בעל טעם עז, לא שומני
אנטריקוט - משוייש בפסי שומן דקים
נתח סינטה - פחות שומני
טעים גם חם או פושר, לחמם במיקרוגל, או אחרי שפורסים במחבת עם טיפה שמן על אש בינונית.
במקר. אפשר להקפיא.
מעולה !!
אנונימי | 09.10.2020מעולה !!
נלי ב. | 03.10.2020פשוט מנה מצויינת. ועוד יותר הוסיף שלמה רוטב שהקפיץ את המנה לשמיים
אודליה ל. | 20.04.2015עשוי בצורה טעימה מאוד, במידה הנכונה, ומטובל פשוט מעולה.
אורי א. | 27.08.2014