פריקסה עוף בסגנון אנז'ו (צרפת) - עוף ביין ופטריות
זמין למחר
פריקסה עוף בסגנון אנז'ו (צרפת) - עוף ביין ופטריות
זמין למחר
שלמה מבשל

שלמה מבשל

**מטבח שומר כשרות**
המטבח שלי: המטבח שלי מבוסס על ניסיון רב בבישול מוקפד וטרי של אוכל ירושלמי ואוכל כפרי. כל הרבים שהגיעו לירושלים לאורך ההסטוריה הביאו איתם מגוון מאכלים שהתערבבו באוכל המקומי....

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של שלמה מבשל »

תיאור המנה:

מנה בשרית מעדן צרפתי במרקם מעודן ובטעמים מופלאים. כרעיים עוף מבושלים עם בצלצלים, פטריות ביין לבן ושמנת צמחית.

תכולת מנה:

כרע עוף (שוק וירך) + רבע ליטר אורז לבן מאודה וכמובן פיטריות, בצלים ורוטב נפלא.

אפשרויות לשינויים:

אפשר להפריד בין הירך והשוק לשתי חתיכות.
אפשר לקבל פירה תפוחי אדמה במקום האורז.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 3 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרעיים עוף, שמן זית, בצלצלים, פטריות, יין לבן, שמנת צמחית מלח ופלפל שחור גרוס.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגל

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של שלמה מבשל :

4138