תיאור המנה:
מנה בשרית מנה מעולה, טעימה מאוד וחגיגית מהמטבח הצרפתי הקלאסי. מנה מאוד עשירה. עוף שלם מפורק לשמונה מנות (או ארבע כרעים) ומתבשל בישול ארוך עם שפע ירקות שורש, פיטריות, ציר ויין.

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עוף, יין, פטריות, בצל, בצלצלי פנינה, גזר, שורש פטרוזיליה, שמן זית, עלי דפנה, טימין, מלח ופלפל שחור, יין.
הוראות חימום והגשה:
בתנור שחומם ל 160 מעלות או במיקרו.
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר. אפשר להקפיא.
נחמד
ענת ל. | 22.12.2019מנה נהדרת
יפה ה. | 05.07.2015