אוסו בוקו, מעדן איטלקי נפלא לחורף - מנה חדשה
זמין תוך 8 ימים
אוסו בוקו, מעדן איטלקי נפלא לחורף - מנה חדשה
זמין תוך 8 ימים
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
שלמה מבשל באהבה

שלמה מבשל באהבה

**מטבח שומר כשרות**
המטבח שלי: המטבח שלי מבוסס על ניסיון רב בבישול מוקפד וטרי של אוכל ירושלמי ואוכל כפרי. כל הרבים שהגיעו לירושלים לאורך ההסטוריה הביאו איתם מגוון מאכלים שהתערבבו באוכל המקומי....

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של שלמה מבשל באהבה »

תיאור המנה:

מעדן בשר איטלקי. שוק עגל מבושל בבישול ארוך עם העצם (כשלוש שעות) ביחד עם ירקות שורש. עד שהבשר נפרד מהעצם, סופג את כל טעמי הירקות, מתפורר ונהייה רך רך. מעדן ממש מהעיר מילנו.
המנה מגיעה עם תוספת של גרמולטה: רוטב פטרוזיליה שום ולימון.
נהוג להגיש את האוסו בוקו ביחד עם ריזוטו מילנז,שמטובל עם זעפרן (לא כלול, להזמין לחוד)

תכולת מנה:

מנה לסועד כ- 400 גרם בשר ועצם לפני בישול, ורוטב גרמולטה.

אפשרויות לשינויים:

אפשר חקבל את המנה ביחד עם תוספת ריזוטו פיטריות (בתוספת תשלום)

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר שוק עגל עם העצם, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, גזר ובצל. מלח ופילפל שחור. גרמולטה: פטרוזיליה, שום, לימון ושמן זית.

הוראות חימום והגשה:

בתנור שחומם ל180 מעלות או בהקפצה קלה במחבת עם שמן זית.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של שלמה מבשל באהבה:

13816