מעדן בשר איטלקי. שוק עגל מבושל בבישול ארוך עם העצם (כשלוש שעות) ביחד עם ירקות שורש. עד שהבשר נפרד מהעצם, סופג את כל טעמי הירקות, מתפורר ונהייה רך רך. מעדן ממש מהעיר מילנו.
המנה מגיעה עם תוספת של גרמולטה: רוטב פטרוזיליה שום ולימון.
נהוג להגיש את האוסו בוקו ביחד עם ריזוטו מילנז,שמטובל עם זעפרן (לא כלול, להזמין לחוד)
מנה לסועד כ- 400 גרם בשר ועצם לפני בישול, ורוטב גרמולטה.
אפשר חקבל את המנה ביחד עם תוספת ריזוטו פיטריות (בתוספת תשלום)
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

בשר שוק עגל עם העצם, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, גזר ובצל. מלח ופילפל שחור. גרמולטה: פטרוזיליה, שום, לימון ושמן זית.
בתנור שחומם ל180 מעלות או בהקפצה קלה במחבת עם שמן זית.
במקרר