תיאור המנה:
כבד עוף מוקפץ בבצל מטוגן

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
כבד עוף, ביצים קשות, בצל מטוגן, מלח, פלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
להגיש קר
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
סיכום ביניים: | 0 ₪ | ||
סה"כ לתשלום: | 0 ₪ |
המטבח שלי: את רזי המטבח המרוקאי האותנטי למדתי מאמי האהובה ז"ל.
ובשילוב סדנאות והעשרה ממיטבי השפים והבשלנים בארץ,
נסיון של שנים בקולינריה וביצירה ועשיה במטבח שלי, מביאה את המיטב לצלחת שלכם...
כבד עוף מוקפץ בבצל מטוגן
כבד עוף, ביצים קשות, בצל מטוגן, מלח, פלפל שחור
להגיש קר
במקרר