סמוסה – כיסוני בצק מקמח עדשים במילוי תפוח אדמה ותבלינים
זמין למחרתיים
סמוסה – כיסוני בצק מקמח עדשים במילוי תפוח אדמה ותבלינים
זמין למחרתיים
צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני

צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני

על המטבח שלי: את המטבח ההודי הכרתי במהלך טיול ארוך לתת היבשת. הטעמים הצבעים והניחוחות כבשו אותי. לאחר שחזרתי פתחתי את מסעדת "צ'אנדרה" שפעלה במשך כ-8 שנים בתל אביב.
דבר צוות יאמי: אמיר מבשל גרסאות...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני »

תיאור המנה:

**הפתיח הכי מוזמן**
כיסוני בצק מקמח עדשים במילוי תפוח אדמה, אפונה ותבלינים.
המנה חריפה - ניתן להזמין לא חריף - יש לציין זאת בהערות לבשלן

מרכיבים עיקריים:

קמח עדשים, קמח לבן, תפוח אדמה, אפונה, תערובת קארי ביתית

הוראות חימום והגשה:

בתנור או במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר. ניתן להקפיא

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של צ'אנדרה - מטבח הודי טבעוני:

ביקורות גולשים

רן ש.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעימים מאד ומזכירים את הודו!

רן ש. | 19.09.2018
Dorit L.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאד, חסר היה לי אפונה בפנים. רוטב כוסברה טעים במיוחד

Dorit L. | 24.03.2018
איתן נ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

נהדר!

איתן נ. | 30.11.2016
איתן נ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאוד!

איתן נ. | 27.11.2016
עדי ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה טעימה ונהדרת

עדי ר. | 24.11.2016
סמי ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 1

לא מה שציפינו

סמי ל. | 21.10.2016
9528