תיאור המנה:
בצקניות מבושלות מהמטבח המרכז-אירופאי, מוגשות ברוטב לבחירה:
רוזה / שמנת פסטו / ראגו בקר
מנה מיוחדת וכיפית באופן מפתיע. מעולה לילדים!
תכולת מנה:
כ-200 גרם שפצל'ה

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
שפצל'ה:
קמח לבן, ביצים, מלח, מים.
רוטב רוזה:
עגבניות מרוסקות, שמנת מתוקה, שום טרי, מלח, פלפל שחור
רוטב שמנת פסטו:
פסטו, שמנת מתוקה, שום טרי, מלח, פלפל שחור.
תבשיל ראגו בקר:
בשר בקר טחון, בצל, גזר, סלרי, שום טרי, תימין, יין לבן, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, שמן זית.
הוראות חימום והגשה:
מיקרו/גז על אש נמוכה במחבת רחבה ומכוסה, לערבב מדי פעם ולהוסיף נוזל אם יש צורך.
הוראות אחסון והקפאה:
שמירה במקרר