פשטידת בטטה/ קישואים - ניתן להקפאה
פשטידת בטטה/ קישואים - ניתן להקפאה
1 2 3 4 5
9 מדרגים 0
מיה מבשלת

מיה מבשלת

המטבח שלי: את אהבתי לבישול גיליתי עוד בהיותי סטודנטית ברומא, שם ביתי הפך מוקד לעליה לרגל לכל הסטודנטים הרעבים. עם השנים התמקצעתי והוספתי נופך אישי שלי המושפע מהמטבח הפרסי והישראלי, תוך דגש על אוכל...

קראו עוד »

ימי המשלוח תלויים בישוב אליו המשלוח

עוד מהמטבח של מיה מבשלת »

תיאור המנה:

פשטידה נימוחה עם בטטה או קישואים. ארוחת ערב קלילה ומשביעה.

תכולת מנה:

תבנית 20*15 מתאימה ל-4-6 סועדים.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בטטות/ קישואים, בצל, קמח, שמנת מתוקה, ביצים, שמן, מלח ופלפל.

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור כמה דקות על 180 מעלות.

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מיה מבשלת :

17107