פשטידת בטטה/ קישואים - ניתן להקפאה
זמין למחרתיים
פשטידת בטטה/ קישואים - ניתן להקפאה
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
3 מדרגים 0
מיה מבשלת

מיה מבשלת

המטבח שלי: את אהבתי לבישול גיליתי עוד בהיותי סטודנטית, שם ביתי הפך מוקד לעליה לרגל לכל הסטודנטים הרעבים. עם השנים התמקצעתי והוספתי נופך אישי שלי המושפע מהמטבח הפרסי והישראלי, תוך דגש על אוכל שיהיה...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מיה מבשלת »

תיאור המנה:

פשטידה נימוחה עם בטטה או קישואים. ארוחת ערב קלילה ומשביעה.

תכולת מנה:

תבנית 20*15 מתאימה ל-4-6 סועדים.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בטטות/ קישואים, בצל, קמח, שמנת מתוקה, ביצים, שמן, מלח ופלפל.

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור כמה דקות על 180 מעלות.

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מיה מבשלת :

17107