תיאור המנה:
עגבנייה ומלפפון קצוצים דק דק דק,
בשילוב עם פטרוזיליה, לימון ושמן זית,
יוצרים את הסלט הישראלי הקלאסי שכיף לאכול בכל ארוחה.
מתאים לצלחת הבריאה לפי שפית המזון הבריא ויועצת התזונה, שלי לרון אברהם - להסבר נוסף לחצו כאן
# ללא גלוטן # ללא סוכר # דל נתרן # דל פחמימות # מחזק אחרי לידה # מתאים להנקה
תכולת מנה:
ליטר סלט מתאים ל2-3 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עגבניה, מלפפון, פטרוזיליה, שמן זית, מלח, פלפל שחור, לימון.
הוראות חימום והגשה:
קר / טמפ' החדר
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
סלט ירקות רגיל, מגיע עם תיבול בצד, טרי. בדיוק מה שציפינו
Adi P. | 25.05.2018