תיאור המנה:
מרק החרירה הוא מרק הדגל של המטבח המרוקאי. מרק אהוב טעים ועשיר המכיל את מרבית אבות המזון. בשר, קטניות, ירקות, וירוקים ויכול להוות ארוחה בפני עצמה.
אפשר גם בגרסה צמחונית!
תכולת מנה:
חצי ליטר מרק בשרי או צמחוני

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר, בצל, סלרי, עגבניות, עדשים ירוקות, חומוס, אטריות, כוסברה, לימון, קמח, מלח,כורכום, פלפל שחור, כמון, ושמן קנולה.
הוראות חימום והגשה:
על להבה נמועה עד בעבוע / מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
פשוט מעולה!
אנונימי | 24.11.2019מצויין
אהובה ר. | 15.11.2019יוצא מן הכלל!!! מנחם ומשביע, מלא בכל טוב. הבשר רך, שילוב הטעמים מעולה.
נעה פ. | 19.02.2018אליפות!
חוה ב. | 16.01.2017