תיאור המנה:
שכבות תפוחי אדמה, כרעי עוף ומקרוני עבים (בוקטיני), המנה נאפית לילה שלם בחום נמוך ויוצאת שחומה ונימוכה (הפסטה שומרת על המרקם שלה ואינה נעשית רכה) מעדן אמיתי!
תכולת מנה:
כרע עוף מפורק (שוק+ירך) עם תפוחי אדמה ופסטה במגש אלומיניום (כמות של כ-ליטר)

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
תפוחי אדמה, עוף, פסטה, בצל, שום, פפריקה מתוקה, סילאן, מלח, פלפל שחור, שמן קנולה.
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתבנית על 180 מעלות טורבו לכ 10 דקות.
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר, לא ניתן להקפיא
מנה מעולה!! אהבנו ממש. טעים.
פולינה ואיתי מ. | 07.03.2021בעקרון טעים, אבל שוחה בשמן
ליאת ו. | 27.12.2020מנה טעימה מאוד ונדיבה.
נורית נ. | 09.12.2020לא אהבתי את המנה. העוף מצויין וגם תפוחי האדמה , אך האיטריות גסות מדיי ומקלקלות את המנה
אליזבת א. | 02.02.2020מושלם! ילדים מאוד אוהבים
אינה א. | 09.10.2019העוף והפסטה טעימים מאוד, היינו מעדיפים פחות תפוחי אדמה במנה
נינה ג. | 04.03.2018טעים בטירוף!
Chen S. | 08.05.2017חוסל בשניות!
תמי ח. | 05.03.2017מנה מעולה ומוגשת וארוזה בצורה נאה.
חסיה ע. | 04.12.2016נפלא
ענת ק. | 25.11.2016מנה מדהימה ממש!
חוה ב. | 15.08.2016