רוטב בולונז קלאסי ועשיר עם עגבניות טריות, ציר בקר ועשבי תיבול טריים מהגינה - תוצרת בית.
או
רוטב עגבניות איטלקי קלאסי פשוט וטעים! (טבעוני)
בולונז - ליטר ספגטי נקי + רוטב בגביע של 270 מ"ל
עגבניות (צמחוני) - ליטר ספגטי נקי + רוטב בגביע של 500 מ"ל
ניתן להחליף את הספגטי לפסטה פנה
ניתן לבקש את המנה ללא גלוטן,
מוכן בסביבה שאינה סטרילית מגלוטן, ולכן עלול להכיל גלוטן


בולונז - בשר בקר טחון, בצלי שאלוט, גזר, מרווה, סלרי, בזיליקום, רוטב עגבניות טרי, מלח, שמן זית, פסטה.
עגבניות צמחוני - עגבניות תמר טריות, מעט שום כתוש, טימין, שמן זית, מלח. פסטה.
בולונז - לחמם במחבת את הרוטב עם שתי כפות מים, את הפסטה לשים במים רותחים לשלוש דקות ואז לסנן מהמים ולהקפיץ יחד עם הרוטב או לערבב ולחמם במיקרו.
עגבניות - לחמם את הפסטה במים רותחים למספר דקות ואת הרוטב במחבת ולערבב יחד, ניתן לחמם את הרוטב במיקרו.
מקרר, את הרוטב ניתן להקפיא.
הוכרז כהכי טוב!
דבורי נ. | 16.04.2021הפסטה הגיעה חצי מבושלת ובהוראות נכתב לבשל 3 דקות נוספות. זה קצת הטריד כי רצינו אוכל מוכן לחלוטין.
אנונימי | 03.03.2021נהדר לילדים, התאים למי שאובים עם רוטב ולמי שאוהבים בלי.
רותי ק. | 15.11.2020אפילו העלד שלא אוכל בולונז אכל והיה לו טעים
ליאת א. | 29.10.2020מושלם
אופיר מ. | 30.09.2020מושלם
עדי כ. | 20.09.2020מעולה
אופיר מ. | 28.08.2020הכמות של הבולנז ממש ממש קטנה. הפסטה עצמה לא היתה משהו, הגיעה גם עם חתיכת ניילון דבוקה אליה תגובת הבשלנית: מצטערת על האכזבה מהמנה. חשוב לי לציין כי רוטב הבולונז עטוף מבחוץ בניילון כדי למנוע ממנו לנזול. כדאי לשים לב שמורידים את הניילון כולו לפני פתיחת הקופסא.
אנונימי | 15.05.2020מנה טעימה, רוטב טעים, אבל הכמות של הרוטב יחסית קטנה לפסטה
Alex F. | 23.10.2019רוטב בולונז לא מתובל מספיק.הוספתי רוטב ארביאטה מסחרי.
עמוס ק. | 05.10.2019ממש טעים
יובל א. | 15.08.2019מעט מידי רוטב
אנונימי | 16.06.2019ממש גרוע!
יעל פ. | 22.12.2018מצויין.
אירית ג. | 10.05.2018אין מספיק רוטב
אהוד מ. | 18.08.2017