תיאור המנה:
ספגטי ברוטב עגבניות עסיסי ופיקנטי.
אפשר לבקש את הרוטב בנפרד בהערות לבשלן.
תכולת מנה:
ליטר פסטה ברוטב עגבניות מתאים ל-2-3 סועדים
או 2 ליטר פסטה ברוטב עגבניות מתאים ל-3-4 סועדים
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש פסטה פוזילי במקום ספגטי.
ניתן לבקש את הרוטב לא פיקנטי.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עגבניות טריות, רסק עגבניות, ספגטי, אורגנו או בזיליקום טחון
הוראות חימום והגשה:
מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
טעים
אהובה ר. | 15.11.2019מעולה
אנונימי | 16.05.2019מעולה
גלי ש. | 22.02.2019