תיאור המנה:
טארט חגיגי של בצק פריך ממולא בקרם פטיסייר, קרם לימון ופירות

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
קמח, ביצים, סוכר, חמאה, חלב, וניל, סוכר, ברנדי, קורנפלור, לימון, פירות
הוראות חימום והגשה:
להגיש קר
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
הטארט היה טארט פקאן חדש בתפריט של כרמית. מנת קינוח מדהימה. שיחזור מוצלח מאד של מנה מפורסמת מימי החלוצים האמריקאים שטעמנו בפעם הראשונה במלון אורחים משוחזר לאותם ימים בוירגיניה. הצרוף של פקאנים וסירופ מייפל ייחודי מהנה ומנחם
רות ק. | 06.12.2016