רוסטביף עם תפוח אדמה ובטטה- מתאים להקפאה
זמין למחר
רוסטביף עם תפוח אדמה ובטטה- מתאים להקפאה
זמין למחר
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
המטבח של ורד

המטבח של ורד

המטבח שלי: אני בעלת ניסיון של 40 שנה בבישול, ואני מקפידה מאוד שהאוכל יהיה לא רק מאוד טעים אלא גם מזין וללא שום מרכיבים תעשייתיים. למדתי את סודות הבישול האיטלקי מחמתי האיטלקייה שווידאה שהבן שלה יאכל...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו', ש'

עוד מהמטבח של המטבח של ורד »

תיאור המנה:

מנה חגיגית [וטעימה במיוחד]  מבית ורד

גוש בשר בקר [וייסברטן] אפוי בתנור עם תפוח אדמה ובטטה, רוזמרין, שום ובצל

טעים וניתן להגשה חם או קר

מומלץ גם ככריך

משקל כ-1.5 ק"ג מומלץ ל 7-6 סועדים 

  

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר, שמן זית, תפו"א, בטטה, רוזמרין, שום, בצל, בזיליקום, אורגנו, תימין, פלפל ומלח גס

הוראות חימום והגשה:

יש לחמם במיקרו נתח שלם לפני הפריסה, חימום נתחים פרוסים עלולים לייבש את הבשר

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר או מקפיא

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ורד :

5214