צלי בקר ביין אדום ופטריות- מתאים להקפאה
זמין למחר
צלי בקר ביין אדום ופטריות- מתאים להקפאה
זמין למחר
1 2 3 4 5
7 מדרגים 0
המטבח של ורד

המטבח של ורד

המטבח שלי: אני בעלת ניסיון של 40 שנה בבישול, ואני מקפידה מאוד שהאוכל יהיה לא רק מאוד טעים אלא גם מזין וללא שום מרכיבים תעשייתיים. למדתי את סודות הבישול האיטלקי מחמתי האיטלקייה שווידאה שהבן שלה יאכל...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו', ש'

עוד מהמטבח של המטבח של ורד »

תיאור המנה:

תבשיל בבישול ארוך ואיטי - מתקבל בשר רך ועסיסי ומאד טעים

נתח בשר של 1.5 ק"ג

מתאים ל6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

נתח בקר, שמן זית, יין אדום יבש, פטריות, דבש, חרדל דיז'ון, תימין, ציר עוף או בקר, גזר, בצלים קטנים, מלח, פלפל

הוראות חימום והגשה:

כיריים

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר, ניתן להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ורד :

7656