ארוחה חגיגית לערב פסח
זמין למחר
ארוחה חגיגית לערב פסח
זמין למחר
המטבח של ורד

המטבח של ורד

המטבח שלי: אני בעלת ניסיון של 40 שנה בבישול, ואני מקפידה מאוד שהאוכל יהיה לא רק מאוד טעים אלא גם מזין וללא שום מרכיבים תעשייתיים. למדתי את סודות הבישול האיטלקי מחמתי האיטלקייה שווידאה שהבן שלה יאכל...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו', ש'

עוד מהמטבח של המטבח של ורד »

תיאור המנה:

בארוחת החג שלי תמצאו את מנות חגיגיות וקלאסיות שירשימו את האורחים בשולחן החג. 

2 מנות ראשונות לבחירה:

כבד קצוץ

גפילטע פיש (לא מתוק) (מנה מבית סבתא)

סלט ביצים

מרק עוף עשיר עם קניידלך 

ארטישוק ממולא בשר וצנוברים ברוטב עגבניות טריות
 

2 מנות עיקריות לבחירה:

צלי בקר בפטריות ויין (מנה מבית סבתא)

אוסובוקו בקר (מנה מבית סבתא)

עוף שלם אפוי בתנור עם בצל שום ותפוחי אדמה

כרעי עוף ביין אדום, ירקות שורש וערמונים/ יין אדום ופירות יבשים

סלמון בתנור ביין לבן ושמיר עם תפוחי אדמה
פילה בורי עם אגוזים 

 

4 תוספות לבחירה :

צימעס (מנה מבית סבתא)

פלפלים אפויים עם אוריגנו

כרובית בתנור

סלט טרי מירקות העונה

אורז לבן (מתאים מאוד לרוב המנות העיקריות)

תפוחי אדמה בתנור
 

קינוח לבחירה :

עוגת תפוחים

עוגת גבינה לפסח

עוגת שוקולד וקוקוס

מרכיבים עיקריים:

כבד קצוץ - כבד עוף , שמן זית , בצל , ביצה , פלפל , מלח
גפילטע פיש - קרפיון , קמח מצה , גזר , בצל , סלרי , מלח , פלפל
מרק - עוף , עצמות עוף ובקר , גזר , תפוח אדמה , פטרוזיליה , סלרי , שמיר , קישוא , פלפל , מלח

צלי - 1.5 קג כתף בקר טרי , שמן זית , פטרוזיליה , יין אדום , בצל , גזר , שום , פטריות מלח , פלפל
רוסטביף - בשר בקר טרי ויסברטן 1.5 קג , שמן זית , רוזמרין, בצל , שום , תפוחי אדמה , בטטות , גזר , שומר , פלפל , מלח
עוף שלם ממולא בשום ובצל , רוזמרין , פלפל , מלח
עוף ביין ופטריות - כרעיים עוף שמן זית , בצל , יין אדום , מרק עוף (לא אבקה ), עגבניות חתוכות , פטריות , מלח , פלפל
צימס - גזר , דבש , סוכר חום , שמן קנולה
סלט ביצים - ביצים , בצל ,מלח , פלפל, חרדל, מיונז
פלפלים אפויים - פלפלים , אוריגנו , שמן זית , פלפל , מלח
כרובית ב תנור - כרובית , קמח מצה , שמן זית , רוזמרין , פלפל , מלח
עוגת קוקוס - ביצים , סוכר , קוקוס , שמן , קמח תפוחי אדמה , קקאו , אבקת אפיה ,
שכבות שוקולד וקוקוס - שוקולד מריר , סוכר , ביצים , קוקוס , אבקת אפיה , שמן ,
עוגת תפוחים - תפוחי עץ , סוכר , קמח תפוחי אדמה , יין אדום , אבקת אפיה , שמן , שקדים טחונים

הוראות חימום והגשה:

מיקרו , תנור , כיריים
מנות בשריות - להכניס לתנור חם 200 מעלות ל-5-10 דקות לא מכוסה

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר, מנות עוף ובשר ניתן להקפיא

כמות:
מינימום 4 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ורד :

ביקורות גולשים

שרי ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

האוכל היה טעים. חלק יותר וחלק פחות. צלי ואוסובוקו טובים. סלט ביצים טעים. קצת מלוח מידיי. ארטישוק ממולא בבשר טוב. סלט ארטישוק לא אהבו. עוגת תפוחים פחות אהבו, אולי בגלל שהייתה כשרה לפסח? היה לה מרקם של אגוזים עם תפוחים ועוד משהו.

שרי ר. | 07.04.2018
פורת  ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

חמי וחמותי שיחיו אהבו מאוד את האוכל של ורד. זה אומר הכל. אוסובוקו מדהים.

פורת ב. | 31.03.2018
Gershon H.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מצויינת!

Gershon H. | 20.04.2017
13142