נתחוני עוף/פרגית מוקפצים בתיבול מזרחי
זמין למחרתיים
נתחוני עוף/פרגית מוקפצים בתיבול מזרחי
זמין למחרתיים
המטבח של גל

המטבח של גל

המטבח שלי: אצלי הבישול זורם בדם, גדלתי לתוך קייטרינג משפחתי ואני מבשלת מהיום שאני זוכרת את עצמי. מבשלת מתוך תשוקה לאוכל ואוהבת לשמח אנשים עם האוכל שלי.
אני מבשלת ממטבח כשר עם תעודה!
מנת הדגל:...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המטבח של גל »

נתחוני עוף/פרגית מוקפצים בתיבול מזרחי
תיאור המנה:

רצועות פרגית או חזה עוף מוקפצות במחבת עם בצל, פפריקה, כמון ועמבה שנותנת את הטעם המיוחד

תכולת מנה:

250 גרם פרגית/חזה עוף

מרכיבים עיקריים:

חזה עוף/פרגית, שמן, בצל, פפריקה, כמון ועמבה

הוראות חימום והגשה:

מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר

כמות:
מינימום 2 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של גל:

ביקורות גולשים

אריאל ו.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מצוין

אריאל ו. | 10.06.2017