צ'ילי קון קרנה עם טורטיות ומיונז צ'יפוטלה
זמין למחר
צ'ילי קון קרנה עם טורטיות ומיונז צ'יפוטלה
זמין למחר
החגיגה של אלון  !!

החגיגה של אלון !!

המטבח שלי: בכל מקום אליו נסעתי תמיד חיפשתי מראש איפה יש מסעדה טובה, משהו מעניין. המטבח שלי משקף אותי- סקרן, אוהב לאכול ויותר מכך אוהב להכין אוכל! משלב אלמנטים שמרניים מבית אמא - מטבח רומני/הונגרי...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של החגיגה של אלון !! »

תיאור המנה:

תבשיל קדירה בבישול ארוך של שעועית אדומה ובשר בקר טחון. המנה מוגשת עם טורטיות ומיונז צ'יפוטלה.

אוכלים את זה כמו בקליפורניה - מחממים קלות את הטורטייה מורחים את המיונז והצ'ילי, נהוג להוסיף גם משהו קר שיקרר את החריפות והחום. המקסיקניים הוסיפו שמנת חמוצה, האמריקאים הוסיפו אבוקדו (הם מוסיפים את זה לכל דבר), הישראלים הוסיפו סלט כרוב קר ומרענן. אני חולה על זה עם סלט כרוב ושמיר שנמצא בהמשך התפריט. בתאבון...

תכולת מנה:

חצי ליטר תבשיל + טורטיה + מיונז ציפוטלה

מרכיבים עיקריים:

בשר בקר טחון, שעועית אדומה, צ'ילי, עגבניות, רסק עגבניות, בצל, פלפל אדום ותבלינים

הוראות חימום והגשה:

במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר ניתן להקפיא לא את המיונז ציפוטלה

כמות:
מינימום 2 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של החגיגה של אלון !! :

חוות דעת לקוחות

אירית ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה ייחודית ומעולה! האורחים היו באקסטזה ממנה.

אירית ל. | 25.08.2018
צופית מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה!

צופית מ. | 06.08.2017
12557