תיאור המנה:
ספגטי עם תבשיל של בשר טחון טרי בבישול איטי ביין אדום, עגבניות, סלרי, גזר ובזיליקום.
תכולת מנה:
250 מ"ל בולונז + 500 מ"ל פסטה (מגיע בנפרד)

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר, יין אדום, עגבניות, גזר, גבעולי סלרי, בצל, שום, בזילקום ופסטה
הוראות חימום והגשה:
לחמם על הגז עד לבעבוע (להוסיף 3 כפות מים) ואז להוסיף את הפסטה לעוד 2-3 דקות/ מיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
אפשר להקפיא (את הרוטב) ולהפשיר במקרר/ מקרר
טעים מאוד. עשיור בירקות ובטעמים. הבשר היה קצת קשה. הרגיש יותר כמו קציצה מפורקת.
אנונימי | 16.10.2020איטליה בבית
רומן ל. | 01.06.2019מנה נהדרת
אורלי ב. | 17.03.2019איטליה במיטבה
רומן ל. | 09.03.2019המנה האהובה על הבת שלנו
רומן ל. | 30.01.2019מנה ממכרת
Omer T. | 06.12.2018מעולה, בשר ורוטב מעולים
רומן ל. | 19.11.2018מעולה!
אירית ל. | 18.11.2018מדהים
גילי מ. | 23.08.2018במילה אחת - יאמי!
תמר ש. | 30.06.2018חלק מהספגטי היה יבש וקשה והרוטב בולונז היה דליל מידי בבשר ומימי כך שלא נדבק לספגטי והיה קצת חסר טעם
מירב ג. | 23.06.2018מנה טעימה ביותר, יפה שהיגיעה בשני כלים נפרדים, כל אחד שם כמה רוטב שרצה
חוה ס. | 17.06.2018הבולונז היה נוזלי מדי לטעמנו
טובה פ. | 16.04.2018גם כאן הלקוח הצעיר מתפעל
דלית מ. | 11.02.2018מעולה וכמות נדיבה
דלית מ. | 09.01.2018