תיאור המנה:
לביבות מבטטה ותפו"א
תכולת מנה:
4 לביבות

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
תפו"א, בטטה, בצל, ביצים, קמח
הוראות חימום והגשה:
בתנור בתבנית מכוסה 150 מעלות 4-6 דקות/ מיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
מקפיא ולהפשיר במקרר/ מקרר
טעימות
אנונימי | 05.12.2020נחטפו
רעות ב. | 26.10.2020אוהבים.
שרי ר. | 02.10.2020מעדן !!!
רומן ל. | 01.06.2019מסתבר ששני הסוגים סופר מוצלחים! הבטטה נימוחה ורכה ולביבת הסלק קצת יותר קשה במרקם אבל מאוד מאוד טעימה!! למרות שהזמנו עם הטחינה המצוינת של צוקי, אכלנו עם רוטב יוגורט מאולתר והיה מוצלח. מהפעם הבאה נזמין עם רוטב היוגורט ;-)
מאיה א. | 13.03.2019מעדן
רומן ל. | 09.03.2019ארוחת ערב אוליטמטיבית
רומן ל. | 30.01.2019טעים ביותר אפילו ממכר!!
מאיה א. | 09.01.2019טעמתי גם את האפויות וגם המטוגנות - שתי המנות נהדרות.
אנונימי | 02.12.2018אי אפשר להפסיק לאכול אותן!!
מאיה א. | 30.11.2018מעדן
רומן ל. | 24.11.2018מעדן אמיתי
רומן ל. | 19.11.2018לקחנו את הלביבות בטטה ותפו"א והיה מעולה
רעות ב. | 04.11.2018טעים מאד
רומן ל. | 27.10.2018מעדן אמיתי. אני מזמינה כמות גדולה, מקפיאה להמשך השבוע ומפשירה את כולן כבר למחרת :)
שרון ס. | 29.09.2018