תיאור המנה:
תפוחי אדמה לבנים פרוסים לעיגולים דקיקים. התפו"א מוקרם בחמאה ושמנת ולאחר מכן נאפה בתבנית.
מומלץ להזמין את התפו"א בתבנית לפני אפייה, ולאפות במוצ"ש לערב חג שבועות.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
תפו"א לבן, חמאה מלוחה, שמנת 38% לאפייה, מלח, פלפל שחור, חלב.
הוראות חימום והגשה:
לפני ההגשה, יש לאפות את התפו"א בתבנית מכוסה. לאחר כ- 30 דקות אפייה, יש להסיר את הכיסוי של רדיד אלומיניום ולאפות כעשר דקות עד רבע שעה עד להשחמה של השכבה העליונה.
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן לשמור במקרר ולחמם בתנור חימום נוסף.
מושלם ת סוף סוף גראטן אמיתי
עדי כ. | 07.02.2021נהדר!
שרי ר. | 02.11.2019מנה שכובשת שוב ושוב.
שרי ר. | 30.08.2019מנה מצויינת
אורית ל. | 18.08.2019אין אירוע משפחתי בלי זה! בקבוע, מזמינים 2 תבניות!
המשפחתון של רוני ג. | 16.02.2019טעים טעים טעים.התבנית חוסלה בשנייה(4 אנשים)
המשפחתון של רוני ג. | 20.10.2018מעולה!! התבנית חוסלה בבת אחת.חבל שהתבנית קטנה.
המשפחתון של רוני ג. | 12.08.2017מושלם!!!!!
דורית ק. | 18.07.2017מוצלח מאד!!!
דורית ק. | 26.04.2017בדיוק כמו של בראסרי
יפעת ב. | 04.02.2017