תבשיל של כרעי עוף מתובלות בכורכום וכמון, מבושלות בבישול איטי עם פלחי תפוחי אדמה רכים
המנה עשוייה מכרע עוף מנוקה מעור, מחולקת בחיתוך מיוחד לשלושה חלקים (שוק, וירך חצויה), בליווי תפוחי אדמה
במינ' הזמנה מקבלים 6 נתחי עוף ותפוחי אדמה בכלי המכיל ליטר וחצי עד 2 ליטר.
הנקודה הבריאותית: אני מסיר את העור והשומן מהעוף לפני ההכנה.
מנה לאדם - כרע עוף בתוספת תפוחי אדמה


כרע עוף טרי, תפוחי אדמה, בצל יבש, כורכום, כמון, מלח, פלפל, שמן קנולה
לחמם על הגז בלהבה קטנה בסיר מכוסה או בתנור חימום במגש פתוח בחום 180 מעלות (בלי לחמם את התנור מראש).
ניתן לחמם גם במיקרוגל.
לאחסן בקירור עד ההגשה. ניתן להקפיא את העוף ללא תפוחי האדמה.
מנה מעולה נטרפת בשנייה
המשפחתון של רוני ג. | 04.03.2020טעים מאד
אנונימי | 04.01.2020מושלם. הבנות עפו על זה.
Iris A. | 28.09.2019המנה ממש טעימה והתפוחי אדמה אין דברים כאלה,ממש נמס בפה:-)
שיר א. | 30.10.2018מנה טעימה, עשירה וביתית
מיכל א. | 07.11.2017הכי טעים בעולם!!!!
דורית ק. | 18.07.2017טעים מאוד מאוד!!
הגר ל. | 16.05.2017אי אפשר בלי!
דורית ק. | 02.01.2017תאווה לחיך! את תפוחי האדמה אהבנו במיוחד!
נורית ב. | 18.07.2016מומלץ!
דורית ק. | 24.05.2016ממש ממש טעים!
דורית ק. | 14.05.2016טעים מאד
טובה צ. | 04.05.2016