עוף סופריטו - קדירת עוף ותפוחי אדמה
זמין תוך 4 ימים
עוף סופריטו - קדירת עוף ותפוחי אדמה
זמין תוך 4 ימים
האוכל של אבא יובל

האוכל של אבא יובל

המטבח שלי: מילדות אני חובב בישול ואפייה. אני זוכר את עצמי כילד מעלעל בספרי הבישול של אמא שלי, מחפש מתכונים וחידושים. אחרי נסיונות של מטבחים מגוונים (איטלקי, סיני, הודי ועוד), ואחרי שצברתי...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ה', ו'

עוד מהמטבח של האוכל של אבא יובל »

עוף סופריטו - קדירת עוף ותפוחי אדמה
תיאור המנה:

תבשיל של כרעי עוף מתובלות בכורכום וכמון, מבושלות בבישול איטי עם פלחי תפוחי אדמה רכים  

המנה עשוייה מכרע עוף מנוקה מעור, מחולקת בחיתוך מיוחד לשלושה חלקים (שוק, וירך חצויה), בליווי תפוחי אדמה
במינ' הזמנה מקבלים 6 נתחי עוף ותפוחי אדמה בכלי המכיל ליטר וחצי עד 2 ליטר.

הנקודה הבריאותית: אני מסיר את העור והשומן מהעוף לפני ההכנה.

מרכיבים עיקריים:

כרע עוף טרי, תפוחי אדמה, בצל יבש, כורכום, כמון, מלח, פלפל, שמן קנולה

הוראות חימום והגשה:

לחממם על הגז בלהבה קטנה בסיר מכוסה או בתנור חימום במגש פתוח בחום 180 מעלות (בלי לחמם את התנור מראש).
ניתן לחמם גם במיקרוגל.

הוראות אחסון והקפאה:

לאחסן בקירור עד ההגשה. ניתן להקפיא את העוף ללא תפוחי האדמה.

כמות:
מינימום 2 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של האוכל של אבא יובל:

ביקורות גולשים

מיכל  א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה טעימה, עשירה וביתית

מיכל א. | 07.11.2017
דורית ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הכי טעים בעולם!!!!

דורית ק. | 18.07.2017
הגר ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאוד מאוד!!

הגר ל. | 16.05.2017
דורית ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אי אפשר בלי!

דורית ק. | 02.01.2017
נורית ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

תאווה לחיך! את תפוחי האדמה אהבנו במיוחד!

נורית ב. | 18.07.2016
דורית ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מומלץ!

דורית ק. | 24.05.2016
דורית ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

ממש ממש טעים!

דורית ק. | 14.05.2016
טובה צ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאד

טובה צ. | 04.05.2016