קדירת בשר בקר בבירה (גולאש שיכור)
זמין תוך 5 ימים
קדירת בשר בקר בבירה (גולאש שיכור)
זמין תוך 5 ימים
האוכל של אבא יובל

האוכל של אבא יובל

המטבח שלי: מילדות אני חובב בישול ואפייה. אני זוכר את עצמי כילד מעלעל בספרי הבישול של אמא שלי, מחפש מתכונים וחידושים. אחרי נסיונות של מטבחים מגוונים (איטלקי, סיני, הודי ועוד), ואחרי שצברתי...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ה', ו'

עוד מהמטבח של האוכל של אבא יובל »

קדירת בשר בקר בבירה (גולאש שיכור)
תיאור המנה:

קוביות בשר בקר מנתח רזה ללא שומן (מאזור הצלעות), בבישול ארוך עם בירה לאגר וירקות שורש בקליפתם.

ליטר תבשיל מכיל 1/2 קילו בשר לפני בישול. 2 ליטר תבשיל מכיל קילו בשר לפני בישול.

מרכיבים עיקריים:

בשר, בירה, בצל, גזר, תפו"א, שום, ראש סלרי, בירה, פלפל, מלח, חרדל, מעט שמן קנולה

הוראות חימום והגשה:

יש לחמם על הגז, בסיר מכוסה על להבה בינונית.
ניתן לחמם במיקרוגל

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן להקפיא את הבשר ללא הירקות.
ניתן לשמור בקירור

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של האוכל של אבא יובל:

ביקורות גולשים

שרי ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מעולה.

שרי ר. | 11.11.2017
מיכל כ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מצויינת, הבשר רך וטעים ואכן רזה כמבוטח. השילוב עם הירקות והרוטב מוצלח ביותר. הבת שלי אכלה את זה עם קוסקוס.

מיכל כ. | 02.11.2017
Roni G.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מצויינת טעימה בצורה יוצאת דופן

Roni G. | 07.09.2016
ריבי פ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הקרניבור התענג

ריבי פ. | 10.07.2016
נורית ת.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים ורך

נורית ת. | 26.06.2016
נורית ת.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

רך וטעים

נורית ת. | 14.06.2016
נורית ת.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הבשר היה טעים מאד ורך

נורית ת. | 12.06.2016