נתחי חזה עוף בקארי עם פטריות וברוקולי
זמין תוך 4 ימים
נתחי חזה עוף בקארי עם פטריות וברוקולי
זמין תוך 4 ימים
האוכל של אבא יובל

האוכל של אבא יובל

המטבח שלי: מילדות אני חובב בישול ואפייה. אני זוכר את עצמי כילד מעלעל בספרי הבישול של אמא שלי, מחפש מתכונים וחידושים. אחרי נסיונות של מטבחים מגוונים (איטלקי, סיני, הודי ועוד), ואחרי שצברתי...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ה', ו'

עוד מהמטבח של האוכל של אבא יובל »

נתחי חזה עוף בקארי עם פטריות וברוקולי
תיאור המנה:

רצועות חזה עוף רכות בתיבול קארי, מוקפצות בווק עם פטריות טריות ופרחי ברוקולי

ליטר מתאים ל-2-3 סועדים

על פי שיטת CLEAN-EATING של התזונאית הגר שפר, ד"ר לנטורופתיה
לפרטים על השיטה ושיתוף הפעולה עם הגר לחצו כאן


תכולת מנה:

כ-170 גרם חזה עוף עם ברוקולי וירקות

מרכיבים עיקריים:

נתחי חזה עוף, פטריות, בצל יבש, פטריות, ברוקולי, קארי, כורכום, מלח, שמן קנולה.

הוראות חימום והגשה:

מומלץ לחמם על הגז בלהבה גבוהה במחבת מכוסה.
ניתן לחמם בטוסטר אובן בתבנית מכוסה בנייר כסף, בחום גבוה כ- 180 מעלות (אין צורך לחמם את התנור מראש).
ניתן לחמם במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

לאחסן בקירור
לא מומלץ להקפיא- ההקפאה פוגעת בטעם של הירקות, ומרככת אותם

כמות:
מינימום 2 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של האוכל של אבא יובל:

ביקורות גולשים

שני ד.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

ממש טעים אפשר להוריד שמן

שני ד. | 14.06.2017