מנת הדגל! קציצות דגים ברוטב עגבניות - פיקנטי
זמין למחרתיים
מנת הדגל! קציצות דגים ברוטב עגבניות - פיקנטי
זמין למחרתיים
ג'קי מבשל

ג'קי מבשל

המטבח שלי: מטבח שומר כשרות. אני מבשל בחום ובאהבה כפי שאני מבשל לבני ביתי, האוכל נעשה כל בוקר והפרודוקטים טריים. אני בעל ניסיון במטבח למעלה מ- 40 שנה, עבדתי במסעדות, בתי מלון וקייטרינג.
ניתן להזמין...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ג'קי מבשל »

תיאור המנה:

קציצות דגים פיקנטיות נימוחות ברוטב פיקנטי עם עגבניות טריות ועשבי תיבול - מעדן אמיתי !

ניתן לקבל את הקציצות לא חריפות - נא לציין בהערות לבשלן בעגלת הקניות

מנה כוללת כ- 4 קציצות

מרכיבים עיקריים:

נסיכת הנילוס, בקלה, סלמון, פפריקה, מלח, פלפל, שום, בצל, שמן קנולה

הוראות חימום והגשה:

מיקרו או בסיר מכוסה על אש בינונית עד בעבוע

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר, ניתן להקפיא

כמות:
מינימום 2 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של ג'קי מבשל :

חוות דעת לקוחות

Vadim D.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

קציצות נחמדות, לדעתי אפשר פחות שמן

Vadim D. | 04.09.2019
דליה ג.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 1

ממש לא טעים.

דליה ג. | 16.12.2018
שרית  ג.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

קציצות טעימות והרוטב ממש עשיר וסמיך

שרית ג. | 10.12.2018
ז'אנה  מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 2

אכיל, לא יותר מזה

אנונימי | 13.10.2018
ז'אנה  מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 2

אכין, לא יותר מזה, לא נהנינו מהמנה

ז'אנה מ. | 13.10.2018
Elad B.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

טעימה מאוד ופיקנטית, אך היו מספר קציצות שהיה מעט קשה ללעוס

Elad B. | 16.03.2018
מיכל  א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

לא חריפות מספיק :-)

מיכל א. | 06.08.2017
חסיה ע.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה.

חסיה ע. | 26.03.2017
גתית ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מצוין

גתית ל. | 25.03.2017
צוות יאמי ..
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

חריפות.... וטעימות!

צוות יאמי .. | 16.03.2017
עמית ד.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאד!

עמית ד. | 15.03.2017
ענבל ו.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים ברמות קשותתת

ענבל ו. | 26.09.2016
Roei G.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

פשוט כמו של סבתא שלי, מדויק וטעים הילדים טרפו

Roei G. | 17.09.2016
צוות יאמי ..
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולות!

צוות יאמי .. | 02.08.2016
נדב כ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אכן מנת דגל, מומלץ בחום

נדב כ. | 01.08.2016
6394