תיאור המנה:
כרע עוף צלוי בתנור ברוטב מתקתק-מלוח של סילאן סויה ויין אדום
כרע העוף מושרת לילה לפני ברוטב ונצלת לדרגת רכות ועסיסיות מושלמת ומוגשת עם פלחי תפו"א צלוי
הצבעים, הריחות והטעם יגרמו לכולם להתאהב בעוף השיכור שלנו
תכולת מנה:
כרע עוף + חצי ליטר פלחי תפו"א צלוי

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עוף טרי,יין אדום,סילאן,סויה,תפו"א, שמן זית, טימין, שום
תבלינים: מלח, פלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
בתנור בתבנית מכוסה
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר עד 4 ימים