תיאור המנה:
דג סלמון פרוס ואפוי בעשבי תיבול שמון זית ולימון. מנה טעימה ובריאה
תכולת מנה:
נתח סלמון פרוס - כ-200 גר' לפני בישול

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
סלמון פרוס,בצל,בצל ירוק,כרישה,לימון,כוסברה,פטרוזיליה,טימין,שום,שמן זית
הוראות חימום והגשה:
בתנור בתבנית מכוסה. ניתן גם במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
הדג היה מטובל להפליא!
Debbie H. | 18.05.2020מנה נפלאה , לימונית וקלילה עם עשבי תיבול נהדרים
גילי פ. | 31.01.2020