תיאור המנה:
אמא שלי האלג'יראית מכינה לנו את המנה הזו תמיד בתחילת הסתיו, זו מנה מסורתית מאלג'יר שעוברת בדורות.
קדירת בשר בבישול ארוך, רוטב עשיר וסמיך על בסיס עגבניות ויין, קוביות בקר ופסטה קטנה קטנה.
ממש טעים וסתווי.
תכולת מנה:
200 גרם בשר עם ירקות ופסטה

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר, יין, רסק, תבלינים, שמן, פסטה, בצל, גזר
הוראות חימום והגשה:
על להבה נמוכה / מיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
כ-4 ימים במקרר, ניתן להקפיא
חבל ממש! שילמנו כמאה שקלים על פסטה ומספר חתיכות בשר, מבחינתי המנה הכי לא משתלמת שיש וחבל! המנה הגיעה חצי קפואה משום מה ולא היה נראה שהיא טרייה.
שמרית כ. | 20.01.2021מושלם!
קרן ג. | 19.01.2021מצויין
Nirit B. | 22.11.2020מנה מושלמת לסתיו, לחורף ובכלל!
חמוטל א. | 25.10.2019