בצק בריוש במילויים שונים
זמין למחרתיים
בצק בריוש במילויים שונים
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
3 מדרגים 0
המטבח של רשיד

המטבח של רשיד

שמי רשיד מחיפה קונדיטור במקצוע אני מאוד אוהב לאפות ולבשל אני מאמין שאוכל צריך להיות אסתטי מבלי להתפשר על הטעם.
שמנות חייבות להיות מתוחכמות, מבלי להעיק על הטועם,
ושהסוד להצלחה הוא שילוב של...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו', ש'

עוד מהמטבח של המטבח של רשיד »

תיאור המנה:

בצק בריוש במילוי בצל ופרג - עגבניות ממיובשות וגבינות - פסטו וגבינות.

תכולת מנה:

6 בריושים.

כמות:
מינימום 6 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח, שמרים, מלח, סוכר, חמאה, ביצים , בצל, פרג.

הוראות חימום והגשה:

חום בינוני בתנור או במיקרוגל.

הוראות אחסון והקפאה:

בכלי אטום וניתן להקפיא.

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של רשיד:

29753