כרובית צלויה עם טחינה עשבונית
כרובית צלויה עם טחינה עשבונית
גלעד - מטבח עונתי

גלעד - מטבח עונתי

על המטבח שלי:
שמי גלעד, בן 36. מתגורר עם אישתי ושלושת הבשלנים הקטנים שלי בקיבוץ יקום שבשרון.
ב-15 שנותיי במטבח המקצועי למדתי סגנונות בישול רבים וזכיתי לעבוד בשלל מקומות בארץ ובעולם.
בתקופה...

קראו עוד »

ימי המשלוח תלויים בישוב אליו המשלוח

עוד מהמטבח של גלעד - מטבח עונתי »

תיאור המנה:

פרחי כרובית צלויים בתנור עם שמן זית ועשבי תבלין. מגיע עם טחינה ירוקה בצד

** עלול להכיל גלוטן

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש רוטב לימון ושמן זית במקום טחינה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרובית, טחינה, שמיר, פטרוזיליה, עירית, כוסברה, נענע, שמן זית, לימון, שום

הוראות חימום והגשה:

בתנור: בחום של 200 מעלות למשך 4-5 דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר: עד 3 ימים

מנות נוספות מהמטבח של גלעד - מטבח עונתי:

חוות דעת לקוחות

Shani T.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הטחינה הירוקה ממש מוצלחת, והגיע מספיק לכל הכרובית ועוד קצת

Shani T. | 10.05.2022
38381