תיאור המנה:
את הרביולי אני מכינה בעצמי מפסטה ביתית. הם יוצאים גדולים ומשביעים.
ניתן להזמין מילוי שונה לכל מנה (4 יחידות):
אפשרות 1: בשר טחון / תרד עם גבינות / פטריות - יש לציין את הבחירה בהערות לבשלן
אפשרות 2: שרימפס / בייקון ופטריות - יש לציין את הבחירה בהערות לבשלן,
תכולת מנה:
מנה כוללת 4 יחידות רביולי ומתאימה לסועד

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
קמח לבן, ביצים, פרמיזנו, בייקון, פטריות, בצל, מלח, פלפל
בשר בקר טחון, שום, תימין
הוראות חימום והגשה:
במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן להקפאה וגם במקרר
בסדר
אהובה ר. | 12.09.2019נפלא! והבצק אין עליו - בכלל מנה מושלמת
טליה פ. | 25.05.2019מנה מצויינת
איריס ש. | 23.02.2019מצויין!
איריס ה. | 17.09.2017מצויין גם עם בטטה וגם עם בשר, בתוספת רוטב עגניות מעולה!
מרב ב. | 28.01.2015