
תבשיל קדירה בבישול ארוך של שעועית אדומה ובשר בקר טחון. המנה מוגשת עם טורטיות ומיונז צ'יפוטלה.
אוכלים את זה כמו בקליפורניה - מחממים קלות את הטורטייה מורחים את המיונז והצ'ילי, נהוג להוסיף גם משהו קר שיקרר את החריפות והחום. המקסיקניים הוסיפו שמנת חמוצה, האמריקאים הוסיפו אבוקדו (הם מוסיפים את זה לכל דבר), הישראלים הוסיפו סלט כרוב קר ומרענן. אני חולה על זה עם סלט כרוב ושמיר שנמצא בהמשך התפריט. בתאבון...
חצי ליטר תבשיל + טורטיה + מיונז ציפוטלה
בשר בקר טחון, שעועית אדומה, צ'ילי, עגבניות, רסק עגבניות, בצל, פלפל אדום ותבלינים
במיקרו
במקרר ניתן להקפיא לא את המיונז ציפוטלה
מנה ייחודית ומעולה! האורחים היו באקסטזה ממנה.
אירית ל. | 25.08.2018מעולה!
צופית מ. | 06.08.2017